Villa Hepolan henkilökunta

Villa Hepolan henkilökunta tekee työtään rakkaudesta hevosiin. Tutustu meihin ja lue myös tallin palveluista sekä hevosistamme.

Talliyrittäjä, hevosten­hoitaja Jetta Rajamäki

Hevoset ovat kuuluneet elämääni teinitytöstä alkaen ja olleet aina enemmän elämäntapa kuin harrastus. Omia ja ylläpitohevosia on ollut vuodesta 2000. Ajatus omasta tallista heräsi jo ensimmäistä omaa hevosta pitäessä, kun olin nähnyt niin paljon epäkohtia hevosten pidossa – asioissa, jotka teen itse toisin, hevosten hyvinvointi etusijalla. Omaa tallia olen pyörittänyt vuodesta 2002 ja pikkuhiljaa talli on laajentunut, koska myös asiakkaani ovat halunneet tarjota hevosilleen hoidon, jossa ei tarvitse jatkuvasti murehtia niiden hyvinvoinnista. Paras palaute työstäni onkin se, että asiakas kertoo voivansa esim. lähteä reissuun huoletta siitä, miten hevonen sillä välin hoidetaan! Pitkän käytännön kokemuksen tueksi suoritin hevostenhoitajan ammattitutkinnon näyttökokeilla Ylä-Savon ammattiopistossa Kiuruvedellä vuonna 2014.

Hevosten­hoitaja Maiju Tikka

Tunnollinen ja tarkka hevostemme hoitaja, joka tekee työtä täydestä sydämestä ja tarttuu myös uusiin työtapoihin ja koneisiin ennakkoluulottomasti. Maiju on valmistunut hevostenhoitajaksi keväällä 2017 Ylä-Savon ammattiopistosta Kiuruvedeltä.

Eläintenhoitaja Virve Lägerkranzt

Virve on tunnollinen ja rauhallinen hevosenkäsittelijä, jonka
jäljiltä myös talli on aina siisti. Virve on valmistunut eläintenhoitajaksi keväällä 2019 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistosta.