Villa Hepola

Yksityistalli Villa Hepola

Henkilökunta

Villa Hepolan henkilökunta

Villa Hepolan henkilökunta tekee työtään rakkaudesta hevosiin. Tutustu meihin ja lue myös tallin palveluista sekä hevosistamme.

Talliyrittäjä, hevosten­hoitaja

Jetta Rajamäki

Hevoset ovat kuuluneet elämääni teinitytöstä alkaen ja olleet aina enemmän elämäntapa kuin harrastus. Omia ja ylläpitohevosia on ollut vuodesta 2000. Ajatus omasta tallista heräsi jo ensimmäistä omaa hevosta pitäessä, kun olin nähnyt niin paljon epäkohtia hevosten pidossa – asioissa, jotka teen itse toisin, hevosten hyvinvointi etusijalla. Omaa tallia olen pyörittänyt vuodesta 2002 ja pikkuhiljaa talli on laajentunut, koska myös asiakkaani ovat halunneet tarjota hevosilleen hoidon, jossa ei tarvitse jatkuvasti murehtia niiden hyvinvoinnista. Paras palaute työstäni onkin se, että asiakas kertoo voivansa esim. lähteä reissuun huoletta siitä, miten hevonen sillä välin hoidetaan! Pitkän käytännön kokemuksen tueksi suoritin hevostenhoitajan ammattitutkinnon näyttökokeilla Ylä-Savon ammattiopistossa Kiuruvedellä vuonna 2014.

hevosten­hoitaja

Tea Vähäsoini

Fyysistä työtä pelkäämätön Tea on koulutukseltaan eläintenhoitaja ja on työskennellyt aiemmin mm. Ähtärin eläinpuistossa villieläinten hoitajana ja hevoset ovat olleet hänelle rakas harrastus. Tea täydentää ammatillista osaamistaan kouluttautumalla parhaillaan hevostenhoitajaksi oppisopimuskoulutuksella yhteistyössä Villa Hepolan ja  Ylä-Savon ammattiopiston kanssa. 

hevosten­hoitaja

Henna Sillanpää

Hennalla on monipuolinen käytännönkokemus niin ratsu- kuin ravihevosten hoitamisesta. Syventääkseen osaamistaan Henna opiskelee oppisopimuksella hevostenhoitajaksi yhteistyössä Villa Hepolan ja Ylä-Savon ammattiopiston kanssa.