Villa Hepola

ratsastuskoulu Villa Hepola

Henkilökunta

Villa Hepolan henkilökunta

Villa Hepolan henkilökunta tekee työtään rakkaudesta hevosiin. Tutustu meihin ja lue myös tallin palveluista sekä hevosistamme.

Talliyrittäjä, ratsastuksenohjaaja, I-tason valmentaja

Minja Lehmonen

Olen koulutettu 1-tason valmentaja, ratsastuksenohjaaja ja hevosalan monitoimiosaaja. Olen käynyt myös hevosavusteisen toiminnan ammattitutkinnon. Opiskelen tällä hetkellä johtamisen ja yritysjohtamisen hevospuolen erikoisammattitutkintoa sekä aloitan toukokuussa 2023 centered riding –opinnot.

Kouluttaudun edelleen hevosten parissa, koska ammatitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen on itselle tärkeää sekä halu kehittyä hevosten parissa on suuri. Ihmisenä ja yrittäjänä olen helposti lähestyttävä, lämminhenkinen sekä hevosten hyvinvointi ja asiakkaideni viihtyvyys on minulle erityisen tärkeää. Hevosharrastukseni olen aloittanut jo lapsena ravitallilta, jossa toimi myös oriasema. Hevosten kasvatus on ollut aina lähellä sydäntä. Työskennellyt olen useilla eri ratsastuskouluilla sekä oriasemalla ja ratsuhevosten kasvatustallilla.

hevosten­hoitaja

Tea Vähäsoini

Fyysistä työtä pelkäämätön Tea on koulutukseltaan eläintenhoitaja ja on työskennellyt aiemmin mm. Ähtärin eläinpuistossa villieläinten hoitajana ja hevoset ovat olleet hänelle rakas harrastus. Tea täydentää ammatillista osaamistaan kouluttautumalla parhaillaan hevostenhoitajaksi oppisopimuskoulutuksella yhteistyössä Villa Hepolan ja  Ylä-Savon ammattiopiston kanssa.